Every week new collection online, betaal met AfterPay..
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • Abel & Lula Scrunchie Gigi - Abel&Lula
  • Abel & Lula Scrunchie Gigi - Abel&Lula

Scrunchie Gigi - Abel&Lula

€18,50
Incl. tax

Out of stock

Available in store

Close
Add to wish list Add to wish list

About Abel & Lula..

Abel & Lula is onderdeel van de Mayoral Group en met meer dan 80 jaar geschiedenis heeft het label de deskundigheid om werkelijk prachtige collecties te ontwerpen die kwaliteit en verfijnd maatwerk samen laat komen.

Met Abel & Lula heeft het "premium" merk van de Mayoral-groep een herkenbare en gemakkelijk te onthouden naam, die ook aan het publiek communiceert dat zijn mode voor jongens en meisjes is. De identiteit en haar attributen zorgen voor een kinderlijk, chique en verfijnd karakter. De typografie, de graphics en de iriserende afwerkingen komen samen om een ​​universum van speciale momenten te creëren.

De Abel & Lula collecties bieden hoge kwaliteit designs. Je ziet duidelijk dat hier de traditionele en moderne kanten van het merk samen gebracht worden. Alledaags-Elegant, een speciale gelegenheid zoals trouwen of een communie, voor elke gelegenheid heeft Abel & Lula een aparte collectie ontworpen zodat de kleine generatie zich in elke situatie prachtig voelt.

De kwaliteit van de stoffen, het prachtige maatwerk en het oog voor detail zijn de kenmerken van Abel & Lula. Alle collecties worden ontworpen door hun eigen ontwerp team en zijn gemaakt met zeer zorgvuldige patronen, eenvoudige silhouetten en hoogwaardige materialen. De stoffen en accessoires voegen een vleugje elegantie toe aan de look.

De Collecties zijn zoals we eerder al vertelde speciaal ontworpen voor gelegenheden waar een verfijnde outfit voor nodig is maar waarin het kind toch kind kan blijven en voor een alledaagse outfit met toch wat extra aandacht! De ontwerpers combineren stoffen en kleuren voor kinderen van maat 6-9m t/m 36m en van 4y t/m 14y.